Kundeoplevelser individuel terapi

Læs her om de erfaringer og oplevelser kunder har gjort ved at være i individuel terapi hos mig.

Jeg følte mig som en dårlig mor, som ikke kunne tackle mit eget barn uden at råbe og skrige. Og så så jeg min egen barndom for mig og sådan en barndom ønsker jeg ikke mine børn skal have. Jeg vil være en god mor.

Jeg fandt ret hurtigt ud af at jeg ubevidst sigtede mod at være “den perfekte mor”. Men det er jo en helt umulig opgave at stille sig selv. Det gælder “bare” om at være god nok.

Jeg er blevet bedre til ikke at slå mig selv i hovedet over at være en dårlig mor. Og jeg er blevet bedre til at sige “pyt” Min datter har heller ikke så mange vredesudbrud som tidligere og når de kommer kan jeg bedre se ind bag ved, og finde frem til hvilken følelse der i virkeligheden er på spil.

Jeg ser mig selv i et andet lys, fordi jeg har fundet ud af at der er en grund til at jeg ofte er i det røde felt. At min egen opvækst jo har præget den måde jeg er mor på, selv om det er det modsatte af hvad jeg arbejder mod.

Det har virket for mig at jeg selv har skulle sætte ord på hvad det egentlig er jeg er ked af. Og det er faktisk svært at sige højt!

Jeg følte mig meget tryg fra første gang jeg satte mig i en stol hos Anne. Hun er utroligt nærværende og rolig og så er hun god til at finde ind til essensen af problemet.

Kvinde, 34 år, fra Ry

Har kun godt at sige om Anne. Jeg valgte at bruge hendes “prøv hinanden af” tilbud, da jeg havde brug for at komme af med min stress.

Anne er rigtig sød og forstår at forklare en tingene på en god måde, få en til at se tingene fra en anden vinkle.

Jeg har været der nogle gange nu og kan virkeligt mærke en forskel.

Malene Hejlskov Nielsen
Created by Psykolog | 28. august 2017 | Kvinde, 34 år fra Ry