Hvad koster det at gå til psykolog?

hvad koster det at gå til psykolog

Din investering:

Det kræver en investering af dig at starte i et forløb hos mig som psykolog. Du kan se det, som det kræver, som en investering i din egen livskvalitet og sindsro. Du skal investerer økonomisk, men også indsats- og tidsmæssigt. Jeg arbejder ofte med konkrete øvelser og hjemmeopgaver, som jeg forventer, at du prioriterer mellem hver gang, vi mødes.

Det kræver en investering at lave mental workout.


Hvad koster det at gå til psykolog hos mig?

Jeg tilbyder individuel terapi i min praksis i Ry Sundhedshus.

Jeg har ikke ydernummer, så du kan ikke bruge en henvisning fra din egen læge hos mig. Jeg tilbyder rabat til dig, der har en henvisning. Husk at medbringe en kopi af din henvisning ved første samtale. 

Der findes forskellige muligheder for at få tilskud til behandling hos mig. Du kan bruge din sundhedsforsikring i Skandia hos mig og er du medlem af Sygesikringen Danmark, kan der ydes tilskud.

Du kan læse mere om mulighederne her

Individuel samtale (50 min): 995 kroner

Individuel samtale med rabat til studerende, ledige, pensionister eller dig med henvisning (50 min): 845 kroner

Obs: hvis du er medlem af Sygesikringen “danmark” kan der gives et tilskud på op til 300 kroner pr. samtale. Din investering kan komme helt ned på 545 kr. for en samtale hos mig.

hvad koster det at gå til psykolog

Afbud meldes senest kl. 16 dagen før, så jeg har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Du kan melde afbud på telefon, mail eller sms. Ved afbud efter kl. 16 dagen før, kan der opkræves et udeblivelses-gebyr på 450 kr. 


Relationsfokuseret terapi:

Forældre rådgivning (90 minutter): 1.495 kroner

hvad koster det at gå til psykolog

hvad koster det at gå til psykolog


hvad koster det at gå til psykolog

Jeg tilbyder også online terapi og rådgivning via Skype.

Du kan læse mere om online-terapi og rådgivning her: Online samtaler via Skype: spørgsmål og svar

Fordelen ved at mødes online er, at du ikke begrænses af geografi. Jeg tilbyder tider til samtaler udenfor almindelig arbejdstid, så du/I ikke behøver at tage fri fra arbejde for at få min hjælp. Det eneste, det kræver, er, at du har en skypeprofil og en internetforbindelse.


Ring til mig og book en tid på tlf. 6165 3153 eller skriv en mail på anne@medhinanden.dk