Mere overskud i hverdagen

Untitled design (2)Den ugentlige iltmaske er til dig, der ønsker at have mere overskud i din hverdag. Du ønsker igen ønsker at prioritere dig selv.

Den ugentlige iltmaske er en gruppe på Facebook, hvor du hver mandag vil få en opfordring og udfordring. så du får rettet fokus på det du kan og vil ændre, så du kan få mere energi og overskud.

Tilmeld dig gratis her. 

Gruppen er til dig, der har brug for pauser i dit hverdagsliv, så du igen kan ånde frit. Så du kan gøre mere af det, der gør dig glad og giver dig energi til glæde for dig selv og din familie.

Du savner åndehuller, hvor det kun handler om dig og dine behov. Det sted, hvor du kan være helt dig selv og ikke tænke på afbrydelser.

Når vi bliver mødre, sker der det naturlige, at vores lille barn kræver os hele tiden. Spædbarnets behov kalder på umiddelbart at blive opfyldt.

Når det lille barn vokser, skal det lære gradvist at vente længere tid på at få opfyldt sit behov, men det kan her være blevet en vane for os ikke at prioritere os selv.

Vi kommer ud af de bedste intentioner til fortsat at være lige så meget til rådighed for vores barn, som da det lige var blevet født. Denne vane kan være svært at komme ud af igen, fordi det var påkrævet, da vi blev mødre.

Nu har du måske endda helt glemt, hvad du elskede at gøre, før du fik et barn.

Den ugentlige iltmaske giver dig en pause, hvor du kan lade op. Det kan være i form af citater, billeder, blogindlæg fra mig og små videoer, hvor jeg deler mine tanker om at være mor og menneske på samme tid.

Du tilmelder dig den ugentlige iltmaske her. Det er GRATIS.

Untitled design (17)