Online foredrag: Styr dig lige – sådan skaber du mere ro og samarbejde i din hverdag

børnepsykolog Midtjylland

Du kender sikkert godt denne situation: Du vil noget og dit barn vil noget andet…. så er der optræk til ballade og du kan mærke, hvordan det begynder at koge indeni dig, fordi du vil have, at dit barn gør, som du har sagt.

Du har en forventning til dit barn, som dit barn ikke lever op til. Du får så meget lyst til at sætte hårdt mod hårdt!

Dit barn vil bare ikke, uanset hvad du stiller op.

Så er det, at følelsen af magtesløshed sniger sig ind på dig, og du kan komme til at tænke, at du må være jordens dårligste forælder. Det gør dig ked af det, og du får lyst til at sige op!

Heldigvis handler det slet ikke om, at du er en dårlig mor eller far.

Det handler om, at du mangler gode metoder til at stille et godt krav, som dit barn har mulighed for at leve op til. OG det handler også om, at du skal blive bedre til at tage dig godt af dig selv, så du får et større overskud til at håndtere de konflikter, der opstår.

Foredraget er til dig der:

  • vil have gode metoder til at skabe mere ro og samarbejde i hverdagen og i ferien
  • vil have en større forståelse for, hvad det lige er, der sker, når dit lille blide lam forvandler sig til en ildsprudlende drage
  • igen og igen bliver for vred og skælder ud, selv om du 10.000 gange har besluttet at nu vil du være tålmodigheden selv
  • vil blive bedre til at OGSÅ tage dig af dine egne behov, fordi du ved, at det spiller ind på den måde, du møder dit barn på

Ud fra en enkel og effektiv model deler jeg med dig, hvordan du kan skabe mere ro indeni dig og i din relation til dit barn. Jeg kommer ind på, hvordan du kan forstå, hvad det er, der sker, når du og dit barn har konflikt, så du bedre kan hjælpe dig selv og dit barn.

På den måde kan du få brudt den negative selvforstærkende cirkel, hvor du skælder ud, får dårlig samvittighed og så skælder dig selv ud, hvilket fører til endnu mere kort lunte og skæld ud på dit barn.

Udbytte:

  • du bliver god til at se bag dit barns adfærd, så du kan møde dit barn med forståelse og ikke skælde ud
  • du bliver bedre til at bevare roen, når dine egne følelser er ved at koge indeni
  • du bliver opmærksom på, hvordan du kan tage vare på dig selv, så du har mere overskud til at håndtere konflikter
  • du får konkrete redskaber, så du kan bevare roen og hjælpe dit barn, når de stærke følelser bruser

Form:

Det foregår online, der hvor det passer dig. Hvis du ikke kan deltage live, så er det muligt at downloade foredraget, så du kan se det, når det passer dig. Det er dit til evig eje. Det varer ca. 60 minutter med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål.

Din investering:

95 kroner