Psykolog Horsens

Føler du, at livet gør ondt?

Lader du dine egne forventninger til dig selv spænde ben for din livsglæde?

Oplever du, at du har svært ved at skabe relation til andre mennesker. Eller er det i relationen til dit barn, at dine udfordringer ligger – og er du begyndt at lede efter en psykolog omkring Horsens?

Så er du hjerteligt velkommen i min praksis “Med hinanden”. Her hjælper jeg mennesker med at skabe harmoniske relationer – til dem selv, deres børn og andre.

Uformel og forstående psykolog Horsens

Mit navn er Anne Halkjær, og jeg er autoriseret relations- og børnepsykolog i Ry tæt på Horsens. Som psykolog tilbyder jeg individuel terapi og psykologisk rådgivning inden for en lang række relationsmæssige udfordringer.

I mit arbejde med børn og voksne gør jeg meget brug af min analytiske sans og min evne til at drage konklusioner på baggrund af interaktionen med andre mennesker. Det gør mig i stand til at se sammenhænge, som måske kan være med til at forpurre livsglæde og indre ro hos det enkelte individ. Samtidig holder jeg af at skabe en afslappet atmosfære.

Jeg tilbyder både individuel terapi og børnepsykologi – i min praksis er der plads til alle og til alle personlige udfordringer. Derfor er du naturligvis også velkommen, hvis du ønsker at tale med en uformel og forstående psykolog i nærheden af Horsens.

Glæde og sindsro i hverdagen

Vi kan hver især have vores personlige indre kampe og udfordringer i form af selvkritiske tanker og følelser, der overmander og forhindrer os i at finde ro i krop og sind. Fælles for dem alle er dog, at de ikke går væk af sig selv. Derimod kan det hjælpe at tale om det – især med en person, som forstår dine udfordringer, og som vigtigst af alt kan hjælpe dig med at komme dem til livs.

Som psykolog tæt på Horsens, med fokus på relationer, er det mit arbejde at udstyre dig med psykologiske værktøjer, der kan hjælpe dig til at opnå glæde og sindsro i din hverdag. I mit virke som børnepsykolog tilbyder jeg desuden forældrerådgivning, som har til formål at forbedre forældres relation til deres børn. Ikke mindst står jeg for udredning af børn i forbindelse med mistanke om problemer, der lever op til kriterierne for en diagnose.

Du er velkommen i min praksis

Vil du tale med en psykolog i nærheden af Horsens, som kan være dig behjælpelig på nogle af livets vigtigste områder? Så kontakt mig endelig på telefon 6165 3153 eller via kontaktformularen her på siden.