Psykolog Silkeborg

Bliver du ofte overvældet af ængstelighed, som forhindrer dig i at handle? Føler du, at du mangler overskud i hverdagen? Oplever du problemer i relationen til dit barn eller andre mennesker? Eller er du tynget af andre mentale byrder?

Så hjælper jeg dig gerne. Mit navn er Anne Halkjær, og jeg er psykolog og medlem af Dansk Psykologforening. Jeg holder til i Ry Sundhedshus, hvor jeg driver min egen relations- og børnepsykologiske praksis “Med hinanden”. Her er alle velkomne, og derfor hører jeg også gerne fra dig, hvis du søger en forstående og empatisk psykolog tæt på Silkeborg.

Individuel terapi og børnepsykologi – psykolog nær Silkeborg

Som psykolog i Silkeborg-området beskæftiger jeg mig med individuel terapi og børnepsykologi. Jeg arbejder med en bred vifte af de udfordringer, som mange mennesker kæmper med i hverdagen, og jeg tilbyder ligeledes rådgivning i forbindelse med alt fra lavt selvværd over høj selvkritik til depression, angst og udbrændthed.

Jeg er autoriseret relations- og børnepsykolog, og jeg har i kraft af min uddannelse og erfaring som psykolog ved Silkeborg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig til en mere harmonisk hverdag gennem en række værktøjer, der kan løfte nogle af de byrder, som du eller dit barn bærer på skuldrene.

Tal om det

Hvis du er begyndt at kigge efter en psykolog omkring Silkeborg, har du helt sikkert dine egne individuelle årsager. Det kan være, at du kæmper med angst, tilbagevendende triste tanker, tendens til for meget selvkritik eller uhensigtsmæssige tankemønstre.

Det kan også være, at det er i relationen til andre mennesker, at dine udfordringer ligger. Måske har du svært ved at sætte grænser, eller måske føler du blot, at det er kompliceret at skabe nærhed og kontakt til andre. Endelig kan det også være, at du oplever problemer i relationen til dit barn, eller at du har mistanke om, at dit barn lever op til kriterierne for en diagnose.

Hvad end du har af personlige årsager til at opsøge mig med behov for en psykolog omkring Silkeborg, vil det hjælpe at tale om det.

Skal jeg hjælpe dig?

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du vil have hjælp til en hverdag med mere sindsro og livsglæde. Du kan kontakte mig via kontaktformularen her på siden eller ved at ringe på 86 89 27 04. Jeg tilbyder også online terapi og rådgivning via Skype, hvis du har behov for en samtale med en psykolog fra dit hjem i Silkeborg eller et andet sted.