Psykolog Skanderborg

Det hjælper at tale om det, når livet gør ondt og mangler mening, eller når hverdagen byder på så mange udfordringer, at en løsning kan synes at være uden for rækkevidde. Ikke mindst hjælper det at tale med en, der kan give dig psykologiske værktøjer til håndtering af dine problemer.

Måske har du brug for at finde ro i krop og sind. Eller måske oplever du vanskeligheder i relationen til dit barn – og er derfor begyndt at lede efter en psykolog i Skanderborg-området. I så fald er du hjerteligt velkommen i min praksis “Med hinanden” i Ry.

Her er der plads til mennesker i alle aldre – og med hver deres personlige udfordringer.

Relations- og børnepsykolog nær Skanderborg

Jeg hedder Anne Halkjær, og jeg er autoriseret relations- og børnepsykolog med base i Skanderborg Kommune. Jeg beskæftiger mig med individuel terapi og børnepsykologi og kan være dig behjælpelig på nogle af livets vigtigste områder.

I mit virke som psykolog har jeg fokus på at hjælpe mennesker til at finde ro gennem harmoniske og langtidsholdbare relationer, og jeg vil selvfølgelig også hjælpe dig eller dit barn med at opnå glæde, nærhed og sindsro.

Psykolog ved Skanderborg – med tid til dig

Som psykolog ved Skanderborg beskæftiger jeg med de vanskeligheder, du kan opleve i relationen til dig selv, dit barn eller andre mennesker. Ligeledes har jeg psykologiske værktøjer, som kan hjælpe dig med at håndtere alt fra lavt selvværd og selvkritik over angst og depression til manglende overskud i hverdagen.

Som autoriseret børnepsykolog ved Skanderborg kan jeg også tilbyde forældrerådgivning, hvis du ønsker at forbedre relationen til dit barn, eller hvis du tror, at dit barn har problemer, som kan danne grundlag for en diagnose. Ikke mindst arbejder jeg med udfordringer i relationen til andre mennesker.

Jeg vil altid give mig tid til at lytte dig – hvad der end er din individuelle grund til at bruge mig som din psykolog omkring Skanderborg.

Har du brug for et menneske, der virkeligt lytter?

Du er altid velkommen til at henvende dig til mig, hvis du ønsker at tale med en lyttende sjæl med faglige forudsætninger for at hjælpe dig eller dit barn.

Ring på 61 65 31 53, eller skriv til mig gennem kontaktformularen her på siden – så aftaler vi et besøg i min praksis i Ry Sundhedshus. Jeg tilbyder også online terapi over Skype, hvis du foretrækker at tale med en psykolog via din PC i Skanderborg eller et andet sted i landet.